Selasa, 13 Julai 2010

::Uptown Shah Alam, Kedai Bandi Amuk, KFC sek13::

salam,

kawan2, aku baru jer balik dri berjimba bersama teman... wahahah penat seh... tadi g uptown shah alam mcm xbest jer coz xbnyk brg bru then aktiviti mencuci mata tidak berjalan ngan lancar coz xramai orang laki pon yg dtg kt uptown tdi... haihhhhh ade pn sorang dua jer... hmmmmm da xde lelaki ker kt shah alam nih???? hahhahah pupus dah kot...

pastu perjalanan diteruskan ke cafe bandi amuk, alih2 kedai dah tutup coz dah kul 2 lebih da pun.... hehehhe abg bandi pasni buka kedai 24jam k.... then kami decide utk supper kt kfc.... mkn la ayam original k, pastu xabis, membazir amalan syaitan.... sib perangai lom sampai thap tu lgi... hehehheheh

balik jer dah pukul 4 pagi, mata da ngantok, tpi pale otak masih ligat memikirkan aktiviti esok... tomorrow aku and the gengs akan ke library utk setelkan asgment... pcya x aku g library nih.... hehehheh pas g library aktiviti esok akan diteruskan dgn bershopping ke AEON bukit tinggi... then aku akan terus ke gombak utk bersama2 teman yg lagi sorang berjimba pula.... xtau la bila nak abih berjimba nih.... zatil husna final semester dah ni..... hahahhahahahah dulik lah, janji sumer nih leh wat aku happy... dah2, mau tido lah... merapu jer dah ni,,,,

salam sayang
::AMNA LUNA::

1 comments:

luahfikiran berkata...

Lewatnya tido ! Esok x ngantuk ke?

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Catat Ulasan